OVER ONS

Kwaliteit, service en vakmanschap

Sinds 1972 is Slijptechniek Jongewaard dé partner voor het leveren en slijpen van uw gereedschap. Kwaliteit, service en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel.

Elke bewerking en klant vraagt om zijn eigen gereedschap. Naast een goed advies levert Slijptechniek Jongewaard uitsluitend gereedschappen van industriële kwaliteit, zowel vanuit onze goed gevulde winkel als direct af-importeur.

Verleng de levensduur van uw gereedschap! Het slijpen van gereedschappen zorgt voor duurzaamheid en besparing van kosten. Onze slijperij is uitgerust met moderne cnc-machines, en beschikt over de juiste vakmensen.

Nieuwe marktontwikkelingen vragen om een innoverend vermogen en de wil om hierin te investeren. Mogelijk zijn wij uw partner als het gaat om gereedschap dat door een slijpbewerking een tweede of langer leven tegemoet kan zien, of kunnen wij u adviseren bij de aanschaf van machines en gereedschappen. Dit kan resulteren in een behoorlijke kostenbesparing. Informeer eens of leg uw probleem of situatie aan ons voor.

Vertrouwen moet je verdienen en dat kost tijd. Wij hebben inmiddels een klantenbestand van meer dan 1400 bedrijven, die al jaren vaste klant zijn. Ongetwijfeld is een van deze bedrijven bij u in de buurt gevestigd, die wij als referentie op kunnen geven. En anders neemt u de proef op de som. Wij zullen het vertrouwen dat u in ons stelt niet beschamen.

Wij werken voor en leveren aan meer dan 1400 bedrijven, waaronder:

TEAM

Lex Jongewaard

Sinds 2019 heeft hij het stokje officieel overgenomen van zijn vader Rob. Hij is bevlogen, aardig en eerlijk. Met zijn kennis & ervaring uit de praktijk wil hij een eigentijdse draai geven aan het bedrijf, waarin duurzaamheid voorop staat.

Laura Jongewaard-de Jong

De vrouw in het bedrijf. Verantwoordelijk voor de administratie. Schroomt niet om rond te lopen, vragen te stellen en ideeën te opperen op het gebied van personeel en verbeteringen. Om zich er vervolgens in vast te bijten ;-).

Jos van der Heide

Onze rots in de branding. Al meer dan 40 jaar trouwe dienst, en elke werkdag als eerste aanwezig. Hij is en blijft kritisch, en gaat op zoek naar procesverbeteringen. Zijn specialiteit is eigenlijk alles wat scherp moet zijn, een echte allrounder.

Martin van der Heide

Je bent vertegenwoordiger, of niet. Dus een vlotte babbel hoort erbij. Hij doet wat hij zegt, en hij zegt wat hij doet. Martin rijdt de klanten in Noord-Holland af op maandag, woensdag & vrijdag.

René van der Heide

De jongste Van der Heide in ons team. Met vader Jos en oom Martin als familie moet je wel uit het juiste hout gesneden zijn. René staat vol enthousiasme achter de Vollmer en is daarmee eindverantwoordelijk voor het cirkelzaagproces.

Niels Kooijman

Niels maakt zaken vaak eenvoudig, ‘de niet moeilijk doen-mentaliteit’. Hij heeft inmiddels al vele jaren ervaring in de slijperij, en is regelmatig als verkoper aanwezig in de winkel. Hij werkt netjes en precies. Hij beheerst de Walter Heliotronic voor de (hout)profielen en de schrob- en afwerkfrezen.

Tycho Zwart

De frisse wind in de organisatie. Hij denkt mee en vooruit als het gaat om digitalisering en vereenvoudiging van in- en verkoopprocessen. Daarnaast rijdt hij op dinsdag en donderdag langs de klanten in Noord-Holland.

Dwayne de Boer

Dwayne versterkt ons team sinds november 2021. Hij past er met zijn positieve instelling prima bij. Hij is zeer gemotiveerd om het vak te leren, zowel in de slijperij als in de buitendienst.

IMPRESSIE