Weggooien na gebruik?!


Of krijgen ze een nieuwe kans!

Slijptechniek Jongewaard heeft een systeem ontwikkeld om de zogenaamde E-cutzagen weer klaar te maken voor gebruik.

 
Bewerking:
  1. De multimaster en de supercut zagen worden zodanig gestanst dat alle beschadigingen wegvallen;
  2. Hierna volgt een aangepaste zetting die zorgt voor een verbeterde spaanafvoer;
  3. Als laatste gaan we de multimaster en supercut zagen nog een keer slijpen, waardoor de bramen (gevolg van het stansen) worden verwijderd.

Voordelen:
De zaagbladen van de multimaster en supercut zagen, als ook de multizaag van Bosch zijn van verenstaal gemaakt. Hierdoor blijft de kwaliteit van het zaagblad van begin tot eind gelijk.
Door de 2mm aangebrachte vertanding, die iets groter is dan de standaard 1,6mm, die samen met de lichte zetting zorgt voor een betere spaanafvoer en minder snel in het materiaal vastloopt, dus minder wrijving.

Bimetaal:
De bimetalen E-cutzaag van supercut en multimaster komen terug als standaard E-cutzaag, omdat wij genoodzaakt zijn bij verdere bewerking de bimetalen laag weg te slijpen.

Prijs:
Slijpprijzen voor het slijpen van de supercut, de multimaster en de E-cutzagen zijn, ongeacht de beschadigingen € 4,90 per stuk. Per 10 stuks à € 4,20.

Algemeen:
Slijptechniek Jongewaard slijpt niet alleen de supercut en multimaster zagen, maar verkoopt deze zagen ook. Informeer naar de voordelige grootverpakkingen.